De tuin aanplanten

Handelskwekerij van Haperen

Tuin aanplanten

Tuinaanleg

Is uw tuin toe aan verandering? Laat ons uw tuin aanplanten. Wij staan voor u klaar en nemen het werk van A tot Z uit handen. U kunt bij ons op de kwekerij langskomen en het aanbod van bomen en tuinplanten bekijken. Als u helder heeft wat u mooi vindt, realiseren wij het tuinontwerp en de uitvoering voor u.

Wij geven advies aansluitend op uw behoeftes. Wilt u privacy in de tuin creëren? Dan kunnen groenblijvende leibomen of een haag de uitkomst bieden. Houdt u van bloemen en kleur in uw tuin? Dan zijn de hortensia of rhododendron geschikt. Wilt u een boom die het middelpunt van uw tuin wordt? Wij hebben diverse mogelijkheden zoals een olijfboom, palmboom, treurwilg of steeneik.

Tuin aanplanten Handelskwekerij van Haperen

''Stenen eruit, groen erin!''

Volg de groene trend

De trend die we tegenwoordig steeds vaker zien terugkomen is: ''Stenen eruit, groen erin!'' Het is inmiddels duidelijk dat een groene tuin bijdraagt aan een gezonde leefomgeving. Dat is alleen maar meer reden voor het aanplanten van de tuin. Naast het feit dat een groene tuin een mooie uitstraling geeft, brengt het ook veel voordelen met zich mee, zoals:

Tuininspiratie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het realiseren van uw ideale tuin? Wij bieden diverse diensten aan, van het leveren van tuinplanten en bomen tot en met het verzorgen van het totaalontwerp & realisatie. U kunt bij ons terecht voor gepast advies en het inrichten van uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos voor het creëren van uw ideale tuin, met oog voor de toekomst. Wij staan voor u klaar!

Klik op de knop hieronder en bekijk welke tuinen wij hebben gerealiseerd. Doe inspiratie op!