Onze boomkwekerij in Brabant

Handelskwekerij van Haperen

Onze boomkwekerij in Brabant

Onze boomkwekerij in West Brabant is verspreid over verschillende locaties. De boomkwekerij beslaat ongeveer 6 hectare, waar diverse soorten bomen en tuinplanten worden gekweekt.

Op ons bezoekadres aan de Vierschaarstraat 10A in Oud Gastel, kunt u terecht voor advies, aankoop en het afhalen van bestellingen. Wij zorgen altijd voor een uitgebreid assortiment van onder andere vaste planten, klimplanten, leibomen, heesters en bomen in pot, kuip of kluit.

Boomkwekerij in Brabant Handelskwekerij van Haperen

Hoe zijn wij begonnen?

Eind 2008 is Mario van Haperen gestart met zijn eenmanszaak Handelskwekerij van Haperen. Vanwege zijn passie voor alles wat groeit en bloeit heeft hij de stap gezet om zelf te gaan kweken. Opgegroeid in de agrarische sector, werkte hij voor die tijd als chauffeur in de groensector. Naast zijn werk als vrachtwagenchauffeur was hij altijd bezig met zijn hobby: handel. Hij heeft deze twee elementen kunnen combineren met zijn eigen Handelskwekerij.

''Als het er is, weten wij waar het zit!''

Zoekt u iets wat wij niet op voorraad hebben? Dit kunnen wij in de meeste gevallen voor u vinden en leveren. Wij weten als geen ander wat de beste adressen zijn voor uiteenlopende bomen en plantensoorten. Dat wil zeggen: ''Als het er is, weten wij waar het zit!''

Wij vormen met ons diepgewortelde netwerk een spil tussen de verschillende gespecialiseerde kwekers, hoveniers en andere eindgebruikers.

Ruim 14,5 jaar ervaring!

Handelskwekerij van Haperen bestaat inmiddels ruim 14,5 jaar. Waar Mario aan het begin alleen is gestart, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een team van ongeveer 16 medewerkers die dezelfde passie voor groen delen. Wij zijn dan ook enorm trots op de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt!

5/5

''Blijven ontwikkelen!''

Visie van Handelskwekerij van Haperen

Wij zijn voortdurend bezig met de toekomst van ons bedrijf en willen onszelf blijven ontwikkelen. Dit doen we door ons te richten op het verbeteren van onze bedrijfsvoering, waaronder onze processen, het uitbreiden van ons netwerk en onze service, evenals het verbeteren van onze online en offline vindbaarheid.

Onze visie is om het bedrijf uiteindelijk om te zetten naar een bv, zodat we onze groei en ontwikkeling kunnen voortzetten en onze positie als betrouwbare en professionele speler in de groenbranche kunnen versterken.