Hovenier

Bent u als hovenier op zoek naar bomen of groenblijvende planten?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten bomen en tuinplanten, waaronder een ruime selectie aan groenblijvende planten, heesters, klimplanten en leibomen.

Wij begrijpen dat uw tijd als hovenier kostbaar is en dat u zo min mogelijk tijd wilt besteden aan het zoeken naar verschillende soorten bomen en tuinplanten. Daarom nemen wij graag wat werk voor u uit handen! Ons team zorgt ervoor dat uw bestelling compleet wordt samengesteld, zodat u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Laat ons u helpen bij het realiseren van uw groenprojecten, terwijl u zich kunt concentreren op uw vakmanschap.

Groenblijvende planten ilex crenata caroline upright bol 45cm

Bomen en tuinplanten bestellen

Wanneer wij niet over de gewenste bomen en/of planten beschikken op onze kwekerij, kunnen wij deze voor u bestellen bij onze betrouwbare leveranciers.

Let wel op! De levertijd kan variëren afhankelijk van het aanbod. Wij streven er echter naar om uw bestelling tijdig af te leveren vanaf onze kwekerij. Bezorging is mogelijk tegen een meerprijs.

Om ervoor te zorgen dat wij aan uw vraag kunnen voldoen, hanteren wij een minimale besteltijd van 7 dagen voorafgaand aan de gewenste leverdatum. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om de gewenste bomen en/of tuinplanten voor u te regelen.

Daarnaast bieden wij ook Cash & Carry mogelijkheden aan. Dit betekent dat u direct bij ons kunt langskomen en kunt afhalen wat wij op voorraad hebben staan. Hierbij komt de besteltijd dus te vervallen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Alles op een rijtje

Onderstaand de informatie met betrekking tot het plaatsen van bestellingen. U kunt direct via de knop een bestelling plaatsen via de mail.