Groothandel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inkopen van groenblijvende bomen en tuinplanten?

Zoek dan niet verder! Bij Handelskwekerij van Haperen kunt u ook terecht voor het afnemen van ruime hoeveelheden bomen en tuinplanten. Wij zijn gespecialiseerd in groenblijvende bomen en onder groothandel verstaan wij handelaren, kwekerijen, tuincentra, gemeentes en andere zakelijke organisaties die in grote volumes bomen en tuinplanten afnemen.

Hoewel we momenteel geen actuele voorraadlijst hebben, werken we er hard aan om deze zo spoedig mogelijk beschikbaar te stellen. We begrijpen dat het belangrijk is om te weten welke producten we op voorraad hebben, en we doen ons best om deze informatie snel en gemakkelijk toegankelijk te maken.

Plaats een prijsaanvraag voor de producten waar u naar op zoek bent. Klik op onderstaande knop!

Bomen en tuinplanten bestellen voor leden van Varb!

Op Varb, het online handelsplatform voor de groen sector, vind u een deel van ons uitgebreide aanbod van bomen en tuinplanten. Via dit platform kunt u niet alleen een overzicht krijgen van onze beschikbare producten, maar ook direct uw bestelling of aanvraag plaatsen.

Hier kunt u op een snelle en handige manier de gewenste groenblijvende leibomen, haagplanten, struiken en spillen vinden en bestellen.

Het gebruik van Varb biedt een aantal voordelen u kunt eenvoudig filteren op specifieke kenmerken, zoals plant-grootte, prijsklasse en beschikbaarheid. Daarnaast kunt u via het platform direct contact met ons opnemen voor eventuele vragen of speciale verzoeken.

Neem contact op!

Mocht u op zoek zijn naar andere soorten bomen en tuinplanten of bent u geen lid van Varb? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij staan altijd klaar om u te voorzien van informatie en om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw specifieke vraag.