Particulier

Handelskwekerij van Haperen is de boomkwekerij voor particulieren!

Bent u op zoek naar een mooie plant? Wilt u uw hele tuin aanleggen? Of zoekt u een boom die sfeer brengt of juist meer privacy creëert in uw tuin?

Bij onze boomkwekerij voor particulieren geven wij u graag advies bij het uitzoeken van de juiste boom of tuinplant.

Ons uitgebreide assortiment biedt talloze mogelijkheden voor het inrichten van uw tuin. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, struiken, siergrassen of prachtige bomen, wij hebben voor elk type buitenruimte iets wat aansluit! Van kleine tuinplanten die kleur brengen tot bomen die een statement maken, er is voldoende keuze!

Boomkwekerij voor particulieren cercis siliquastrum

Breng een bezoek aan onze kwekerij!

Voor inspiratie bent u van harte welkom om langs te komen op onze kwekerij en te ontdekken welke prachtige soorten en maten wij te bieden hebben. We laten u graag zien welke bomen en planten het best bij uw tuin passen. Naast het feit dat wij ondersteuning bieden aan onze zakelijke klanten, zijn wij ook een boomkwekerij voor particulieren.

Wij hebben een divers assortiment met onder andere haagplanten, klimplanten, mediterrane bomen, struiken, groenblijvende leibomen, heesters en nog veel meer. Dit stelt u in staat om de perfecte keuze te maken wat aansluit bij uw wensen.

Wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen of een afspraak maken? Wij staan voor u klaar.

Plaats een bestelling!

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of het plaatsen van een bestelling?

Vul dan het onderstaande contactformulier in! Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen reactie te geven op uw aanvraag.

''Doe inspiratie voor uw tuin op!''

Tuin inspiratie

Wij inspireren u graag en hebben daarom een pagina ingericht voor tuininspiratie. Hier kunt u de projecten bekijken die wij tot nu toe hebben voltooid.