"Bomen en planten in alle soorten en maten, dat is onze natuur."

over ons

Onze kwekerij, verspreid over verschillende locaties in West-Brabant, beslaat ongeveer 4 hectare. Wij kweken een breed assortiment aan bomen en planten. Ons bezoekadres is aan de Vierschaarstraat 10a te Oud-Gastel. Hier kunt u terecht voor advies, aankoop en het afhalen van bestellingen. Wij bieden een mooi en divers assortiment aan vaste planten, heesters en bomen in pot, kuip of kluit. Zoekt u iets dat wij niet op voorraad hebben kunnen we dit in de meeste gevallen voor u vinden en leveren.

 

Mario van Haperen

Mario van Haperen is eind 2008 gestart met de Handelskwekerij. Opgegroeid in de agrarische sector was hij voor die tijd werkzaam als chauffeur in de groensector. Vanwege zijn passie voor alles wat groeit en bloeit heeft hij de stap gezet om zelf te gaan kweken en daarnaast met zijn opgedane kennis en netwerk een spil te vormen tussen verschillende gespecialiseerde kwekers, hoveniers en andere eindgebruikers.

Mario weet als geen ander wat de beste adressen zijn voor uiteenlopende bomen en plantensoorten en weet dan ook altijd te vinden wat de klant zoekt. Dat wil zeggen; als het er is, weet Mario waar het zit.

Visie en missie

Handelskwekerij van Haperen bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Een mooie mijlpaal en een periode om dankbaar op terug te blikken. Nog mooier is het om vooruit te kijken want we hebben nog mooie plannen in de koker zitten. De komende jaren willen we een aantal belangrijke verbeteringen doorvoeren binnen het bedrijf. We zijn, naast een betere online en offline vindbaarheid, plannen aan het ontwikkelen om onze bedrijfsvoering continu te verbeteren en onze service voor een breder publiek te perfectioneren.

Call Now ButtonBel ons vandaag!